Contractubex® Intenzív tapasz - az innováció

A Contractubex® a világ legkedveltebb hegkezelő terméke. Több, mint 50 éve sikeresen alkalmazható hegek kezelésére. A Contractubex®-et az orvosok rendszeresen ajánlják a világ minden táján.

Az Intenzív tapasz egy olyan innovatív módszer, amelyet a hegek szakértője, a Contractubex® fejlesztett ki.

A rendkívül puha és jól tapadó Contractubex® intenzív tapasz alkalmas a kényelmes éjszakai használatra. Tegye a hegszövetre este lefekvés előtt és hagyja a bőrön legalább 6 órán, legfeljebb 12 órán keresztül. Innováció: Az intenzív tapasz két rétege egyedülálló kettős hatásmechanizmussal rendelkezik az élettani hegek gyógyulásáért:

1. Elzáró hatás: A lágy mirkopárnák rétege alatt nedves környezet alakul ki, amely elősegíti, hogy a hegek rugalmassá váljanak.

2. Hatóanyagok felszabadulása: Az aktív hatóanyag felszabadítási mátrix több órán át szabadítja fel a cepalin és allantoin hatóanyagokat, ezzel is segítve a bőr gyógyulási folyamatát.

Minden este új intenzív tapaszt alkalmazzunk. Kisebb hegek esetében a tapasz a megfelelő méretre vágható, nagyobb hegek esetén egymás mellé helyezhető.

A Contractubex® éjszakai intenzív tapasz alkalmazása különösen ajánlott a test nehezen elérhető helyein lévő hegek kezelésére, kozmetikai hegek kezelésére, pl.: anyajegy eltávolítás után és császármetszés esetén is. Arcon lévő hegek ill. egyéb látható felületek esetében is használható az éjszakai tapasz, és másnap reggel könnyen eltávolíthatóak.

A seb bezáródása után, vagy a műtéti hegek esetében a varratok eltávolítása után a Contractubex® Éjszakai intenzív tapasz általában használható. Minél hamarabb kezdi el a heg kezelését, annál jobb az esélye annak, hogy pozitívan befolyásolja a heg feljődését. A hegkezelés a heg nagyságától függően 3-6 hónapig tarthat, mivel a hegszövet nagyon lassan regenerálódik. Legyen kitartó és türelmes – megéri!

A Contractubex® Intenzív tapasz termékvideója