Contractubex® Gel – a klasszikus

A Contractubex® gél a világ legkedveltebb hegkezelő terméke. Több, mint 50 éve sikeresen alkalmazható hegek kezelésére. A Contractubex® gél formában a legnagyobb forgalmú hegkezelő készítmény több mint 60 országban van jelen.

A Contractubex® hatékonyságát számos klinikai vizsgálat bizonyítja. Három aktív összetevőjének egyedüli kombinációja mélyen felszívódik a hegbe, ezáltal belülről csökkentve a hegesedést. Az eredmény: a majdnem láthatatlan heg.

A Contractubex®-szel történő kezelést azonnal megkezdheti, amikor a seb záródott, vagy a varratokat eltávolították, mert minél hamarabb elkezdjük a hegek kezelését, annál nagyobb az esélye, hogy pozitívan befolyásolja a hegek képződését. Néhány hét elteltével a kipirosodás elhalványul és a hármas hatású gél formula lehetővé teszi a további gyógyulási folyamatot.

A heg rugalmasabbá és laposabbá válik. A hegesedés mértékétől függően a kezelés 3-6 hónapig tarthat, mivel a hegszövet nagyon lassan regenerálódik. Legyen kitartó – megéri az erőfeszítést!

Az átlátszó gél aktív összetevőket tartalmaz, amelyek a bőrben elősegítik a gyógyulási folyamatot, szabályozva a hegszövetek képződését és pozitívan befolyásolva a heg formálódását.

Termékvideó a Contractubex® gélről